català  |  castellano

Empresa certificada norma

ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015

 

El nostre objectiu és oferir als nostres clients la màxima qualitat, confort i seguretat en els seus desplaçaments. És per això que tenim aprovat el Sistema de Gestió de Qualitat amb la certificació ISO 9001:2015, el sistema de Gestió Ambiental ISO 140001:2015 i la classificació d'empreses. La Direcció de l’empresa es compromet a impulsar el foment de la qualitat tot treballant d’acord als següents principis:

 

Oferir un programa de formació contínua en temes tan importants com la gestió de qualitat o la conducció segura.

 

Promoure un bon ambient laboral, amb la planificació de les rutes, un horari pels treballadors que respecti l’atenció familiar,...

 

Informar-se sobre els requisits legals i reglaments aplicables en la nostra activitat i actuar pel seu compliment. Aquests principis ens serviran de guia per establir anualment els nostres objectius i identificar les accions de millora que considerem oportunes per assolir-los, en el repte de convertir-nos en un referent en la nostra activitat.

 

AUTOCARS LLOSA és una empresa responsable que també aposta per la protecció del medi ambient i és per això que opta per una gestió eficient o utilitzar com a combustible BIODIESEL per tots els seus vehicles.

 

Aplicar les noves tecnologies al nostre sector amb sistemes com el VEOSAT: Sistema de seguiment de flota que permet conèixer en qualsevol moment la possició exacta de qualsevol dels nostres vehicles.